Concurs! Câştigă o invitaţie dublă la filmul ”Get Out”

3 aprilie 2017   Lifestyle

FUGI! este un thriller produs de compania Blumhouse, care a mai produs The Visit, seria Insidious şi The Gift, şi este povestea unui tânăr afro-american care merge în vizită la părinţii iubitei sale, pentru a se trezi prins într-un coşmar care este adevăratul scop al invitaţiei de a petrece un weekend pe proprietatea acelei familii.

Chris (Daniel Kaluuya, Sicario) şi iubita sa, Rose (Allison Williams, Girls), au ajuns în relaţia lor la etapa în care acesta urmează să cunoască părinţii fetei, pe Missy (Catherine Keener, Captain Phillips) şi Dean (Bradley Whitford, The Cabin in the Woods).

La început, Chris crede că amabilitatea exagerată a părinţilor fetei este doar emoţie provocată de eforturile acestora de a e obişnui cu idea că aceasta e într-o relaţie interrasială, dar, pe măsură ce trece timpul, o serie de descoperiri bizare şi din ce în ce mai tulburătoare îi dezvăluie un adevăr atât de cumplit cum nu şi-ar fi putut imagina vreodată.

În acest thriller captivant îi vom mai vedea pe Caleb Landry Jones (X-Men series), Stephen Root (No Country for Old Men), Milton (The Carmichael Show), Betty Gabriel (The Purge: Election Year), Marcus Henderson (Pete’s Dragon) şi Lakeith Stanfield (Straight Outta Compton).

FUGI! are scenariul şi regia semnate de Jordan Peele (membru al duo-ului de comedieni Key and Peele), şi este produs de Jason Blum, de la compania de producţie Blumhouse, şi de Sean McKittrick (Donnie Darko, Bad Words), Edward H. Hamm Jr. (Bad Words) şi Jordan Peele.

Din 7 aprilie, la Hollywood Multiplex.

Ce trebuie să faci?

Să răspunzi prin comentarii la acest articol la întrebarea: Pe cine vrea să cunoască Chris?

Cei care se înscriu în concurs sunt rugaţi să semneze cu nume şi prenume. Succes!

Câştigătorii sunt: Vlad Surugiu şi Ioana Barbu

Pentru a vă putea bucura de premiu, trebuie să vă prezentaţi la Hollywood Multiplex cu un act de identitate (10 aprilie – 13 aprilie).

Mai multe