Corina Dănilă a revenit în teatru

11 martie 2016   Lifestyle

S-a zvonit că a dat televiziunea pe actorie, dar nu, încă n-a renunţat la TVR. Iată unde poate fi văzută acum.

Corina Dănilă rămâne la TVR 2.

Din toamna lui 2014, Corina Dănilă a revenit ca prezentatoare TV, cu emisiunea „Ieri-Azi-Mâine“ de la TVR 2. După două sezoane, producţia a fost sistată după Anul Nou, însă va reintra în grilă din 14 martie la acelaşi post, de luni până vineri, de la ora 16.00.

Şi, pentru că a avut această pauză de respiro, Corina Dănilă a acceptat provocarea de-a reveni în teatru, mai cu seamă că aceasta este profesia eu de bază.

Aşa se face că spectatorii o pot vedea, de la începutul acestui an, în distribuţia piesei „Un altfel de cabaret”, alături de Ozana Barabancea şi Adrian Temişan, un spectacol de succes în regia Ancăi Sigartău şi pus în scenă la Palatul Copiilor, cu care trupa a plecat şi în turneu prin ţară.

"Un altfel de cabaret", la Palatul Copiilor.

Totodată, recent, Corina Dănilă a anunţat că e implicată şi într-un alt protect artistic, piesa „O căsnicie liniştită”, a cărei avanpremieră va fi pe 12 martie.

Revenirea ei în actorie poate fi de bun augur, de vreme ce fanii săi provin din rândul telespectatorilor care i-au apreciat prestaţia actoricească din telenovela românească „Numai iubirea“, produsă de Media Pro şi postul Acasă TV, unde a jucat alături de regretatul actor Iurie Darie.

Totodată, Corina Dănilă a întâmpinat şi unele greutăţi financiare, cauzate de un credit imobiliar pe care nu l-a mai putut plăti şi în urma căruia şi-a pierdut vila din Chiajna. De altfel, acesta a fost şi motivul pentru care a cerut clemenţă celor din TVR să nu o pună pe lista disponibilizaţilor – ea susţinând că este şi părinte singur, având-o în grijă pe fetiţa sa şi a lui Norris Măgeanu, Rianna (12).

Corina Dănilă şi fiica sa, Rianna.

Mai multe