Gestul făcut de farmacia promovată de Arșinel. Ce mesaj au scris pe coroana funerară de la înmormântarea artistului

3 octombrie 2022   Lifestyle

Duminică a avut loc înmormântarea marelui actor Alexandru Arșinel, la Cimitrirul Bellu din București. Și se știe că în ultimii ani, a avut o colaborare intensă cu una dintre farmaciile cunoscute din România.

Inclusiv alături de Stela Popescu a realizat numeroase spoturi publicitare pentru această farmacie. Actorul a fost, pentru ani buni, imaginea acestui brand. Publicul de pe micile ecrane se uita cu drag la reclamele în care apărea maestrul, alături de colega sa de scenă, Stela Popescu. Regretata actriță a murit în anul 2017, la vârsta de 82 de ani.

La înmormântarea artistului, firma în cauză și-a arătat compasiunea trimițând o coroană cu mesaj. Erau două funde scrise: pe una, se putea citi numele farmaciei, iar pe cealaltă: Adio, mare maestru.

Au fost și voci deranjate de faptul că farmacia și-a scris numele pe coroana funerară, catalogând-o drept publicitate forțată sau negativă, din cauza mesajului mult prea explicit.

Aranjamentul floral a fost superb, în nuanțe de roșu, cu orhidee și trandafiri.

Maestru a primit multe coroane funerare de la oamenii care l-au iubit. Cu toate acestea, înmormântarea sa a fost mult mai discretă și cu un număr relativ restrâns de oameni și persoane publice, departe de marea de oameni prezentă la funeraliile de la Cernica ale Stelei Popescu.

Foto: Arhivă

Mai multe