Cosmin Seleși, zile de răsfăț în Grecia. Cum a petrecut fostul prezentator de la Te cunosc de undeva

31 mai 2022   Lifestyle

E liber de contract și pus pe distracție! Cosmin Seleși s-a bucurat de câteva zile de vis în Grecia. Fostul prezentator de la Antena 1 se declară fascinat de mirajul acelor locuri.

“Am petrecut câteva zile în Skiathos, o insulă superbă cu plaje liniștite și taverne cu oameni frumoși. Am fost într-o excursie în jurul insulei de la care nu aveam mari așteptări, dar sincer vă spun că a meritat din plin! Sunt multe lucruri de făcut în Skiathos, excursii cu barca sau cu mașina, locuri pline de liniște sau locuri pline de oameni care se bucură de vacanță!

Pentru o vacanță de neuitat, recomand "Umbra Muntelui Athos" , Skia = umbră /Athos= Muntele Athos", povestește Cosmin.

Seleși a recunoscut, de curând, de ce a plecat de la Te cunosc de undeva. El nu a renunțat la faimosul proiect pentru o altă televiziune, ci pentru că simțea nevoia unei alte provocări.

„Nu totul se rezumă la bani. E a doua oară, eu am vrut să mai renunț o dată. Am zis gata acum, stop. Gata, nu mai vreau! Stop, până aici. Mi-a fost teamă puțin, recunosc, poate nici de-aia nu am renunțat atunci, începuse pandemia, era debandadă peste tot. Producătorul de atunci și cu regizorul au venit și mi-au zis că nu am cum să plec. Ei au plecat de la Antena 1, sunt la Pro TV. L-au dat afară? Nu i-au ajuns banii? S-a certat cu nu știu care? Toate acestea au apărut. Nu, eu am spus Stop, nu mai vreau. Nu e ușor să renunți, mi-a fost teamă, recunosc. Dar îmi e bine. Îmi e dor de televiziune, să fac un format, dar momentan îmi e bine. Recunosc că am avut propuneri și de la Pro TV, și de la alte televiziuni, dar cred că am ajuns la o maturitate în care îmi permis să spun DA sau NU. Legat de partea financiară sunt ok, nu am probleme”, a spus Cosmin.

Mai multe