Cum arată acum fata de coşmar din "The Ring"?

5 ianuarie 2016   Lifestyle

"The Ring" este în topul celor mai bune filme horror.

Îţi aminteşti de filmul de groază american din 2002, cu fetiţa aceea cu o înfăţişare înfiorătoare care iese din televizor? Uite cum arată ea acum...

Imaginea care le-a furat somnul fanilor peliculei.

O casetă video misterioasă, cu imagini de groază. Cine o urmăreşte, primeşte un telefon prin care i se spune cum va muri peste şapte zile. Aceasta era ideea de la care pornea povestea regizată de Gore Verbinski, cu Naomi Watts în rolul principal - o producţie care a ajuns să adune în categoria sa horror/thriller 12 trofee şi 7 nominlizări. Iar imaginea reprezentativă pentru "The Ring" va rămâne mereu fetiţa de coşmar care iese din televizor.

Daveigh este o frumoasă actriţă de 24 de ani acum.

Ei bine, fetiţa aceea se numeşte Daveigh Chase, are 24 de ani acum - şi după un asemenea rol de impact, şi-a continuat cariera actoricească. În realitate, Daveigh este de-a dreptul cuceritoare. S-a născut în Las Vegas, iar înainte de "The Ring", jucase deja în câteva producţii. Rolul Samarei din celebra peliculă i-a adus premiul "Best Villian", la MTV Movie Awards. Printre rolurile ei s-a numărat şi cel al Rhondei Volmer, din serialul HBO "Big Love".

Foto: WENN

Mai multe