Dă culoare şi stil părului tău!

18 aprilie 2014   Lifestyle

Este momentul să-ţi reinventezi stilul, să porţi accesorii dintre cele mai spectaculoase, culori dintre cele mai îndrăzneţe, din materiale cât mai diverse. Părul tău are nevoie de multă atenţie, iar accesoriile trebuie adaptate

Este momentul să-ţi reinventezi stilul, să porţi accesorii dintre cele mai spectaculoase, culori dintre cele mai îndrăzneţe, din materiale cât mai diverse.

Părul tău are nevoie de multă atenţie, iar accesoriile trebuie adaptate în funcţie de ţinuta şi coafura propusă. Pentru un look romantic, poartă accesorii florale sau agrafe cu aplicaţii fine, cu pietre sau perle. Pentru un stil tineresc, fundiţele colorate şi bentiţele cu aplicaţii sunt recomandarea noastră. Accesorii simple, pentru apariţii cât mai naturale, elastice colorate, cleşti metalici cu aplicaţii, agrafe metalice cu cristale sau bentiţe stil eşarfă, toate trebuie să se regăsească în părul tău, în acest sezon.

Chiar dacă ai părul scurt, mediu sau lung, în noua colecţie de accesorii de păr de la Meli Melo, vei găsi cu siguranţă ceva potrivit stilului tău.

Mai multe