Dana Rogoz a intrat la apă pentru Vunk

21 februarie 2011   Lifestyle

Cornel şi Gabi, membrii formaţiei Vunk, au povestit pentru emisiunea „Ascultă-ţi muzica de acasă” despre colaborarea pe care au avut-o cu Dana Rogoz pentru filmarea celui mai recent videoclip al trupei

Cornel şi Gabi, membrii formaţiei Vunk, au povestit pentru emisiunea „Ascultă-ţi muzica de acasă” despre colaborarea pe care au avut-o cu Dana Rogoz pentru filmarea celui mai recent videoclip al trupei, „Lacrimi de coniac”. Cei doi artişti au declarat că actriţa a fost, cu siguranţă, vedeta videoclipului.

„Dana chiar a jucat în clip, noi doar am apărut. A avut un rol mult mai important şi chiar mai intes decât al nostru”, a precizat Cornel Ilie. „A fost interesant, dar şi puţin periculos, mai ales pentru Dana, care a stat o bună parte din filmare în apă, la o temperatură nu tocmai caldă. Noi am avut geci pe noi dar ea, în pantaloni scurţi şi într-o bluză, a filmat în această ploaie de interior creată cu ajutorul a nu mai puţin de trei tone de apă”, a incheiat Cornel. „Cred că a intrat în şoc termic”, l-a completat colegul său de la Vunk.

Însă, cu toate aceste peripeţii, Dana nu a răcit, iar totul s-a terminat cu bine.

Mai multe