Dana Rogoz, schimbare radicală! De nerecunoscut după ce a fost transformată într-o elevă punk

18 septembrie 2019   Lifestyle

Inspirată de rolul studentei rebele pe care îl are în lungmetrajul „MO“ care va avea premiera pe 4 octombrie în cinematografele din toată ţara, Dana Rogoz a intrat foarte uşor în imaginea punk propusă de echipa coordonată de hair-stylistul Adrian Perjovschi.

Cu o creastă şuviţată accesorizată cu sfori, cu smokey eyes, ruj şi unghii negre, geacă de motor şi brăţări cu ţinte, Dana Rogoz şi-a completat ţinuta şi cu o chitară electrică pe care o va dărui în urma unui concurs.

„Mi-a plăcut la nebunie ipostaza asta punk, pentru că niciodată nu mi-am permis să-mi fac un look atât de extrem. În liceu, când ascultam rock şi poate aş fi adoptat această modă, prezentam «Vremea» şi nu puteam. Nici acum nu-mi pot face nici măcar unghii negre, pentru că nu o pot juca pe Eva pe scena teatrului cu unghii negre. Aşa că acest experiment temporar a fost ca un duş rece, ca o răzbunare pentru toate ocaziile în care îmi doream să fiu mai rock, mai rebelă şi nu am putut, din cauza meseriei“, a glumit încântată actriţa Dana Rogoz.

Mai multe fotografii pot fi văzute în GALERIA FOTO

Mai multe