Decoraţiuni de brad de la Leroy Merlin pentru un Crăciun în stilul tău

16 decembrie 2019   Lifestyle

Îmbracă-ţi casa în straie de sărbătoare cu decoraţiunile propuse de specialişti.

În luna decembrie gândul nostru zboară la magia sărbătorilor de iarnă, la modul în care decorăm casa, la bradul şi accesoriile de Crăciun, precum şi la cadourile pe care le oferim celor dragi. LEROY MERLIN vine în întâmpinarea clienţilor săi cu produse destinate să aducă în casă mirosul şi atmosfera de sărbătoare, ţinând cont de tendinţe şi ideile originale de realizare a unui mediu cât mai călduros.

Colecţia din acest an cuprinde 3 stiluri: Crăciunul din turtă dulce, menit să aducă în prezent clipele din copilărie, jucăriile şi poveştile, Crăciunul cu parfum de brad, un stil mai potrivit celor care se regăsesc într-un mediu apropiat de natură şi Crăciunul tradiţional în familie, un stil pe placul tuturor membrilor familiei. 

Crăciunul din turtă dulce este cu siguranţă cel preferat de către cei mici, însă şi de adulţi, căci trezesc în ei emoţia şi bucuria perioadei din copilărie. De la emoţia aşteptării împodobirii bradului şi până la momentul venirii lui Moş Crăciun, Crăciunul din turtă dulce creionează în jurul fiecăruia dintre noi amintirea vremurilor de demult. La aceasta se mai adaugă jucăriile şi figurinele care completează cadrul feeric de sărbătoare.

Crăciunul cu parfum de brad este un stil cu care pot rezona în special oamenii care au o legătură specială cu natura. Elementul central al acestui stil este reprezentat de decoraţiunile derivate din natură precum: frunze, scoarţă, cele realizate din lemn sau din diverse materiale din sticlă. 

Crăciunul tradiţional în familie este despre familie şi prieteni, cu toţii reuniţi în jurul mesei de Crăciun. Cadourile alese pentru fiecare în parte şi ambalate cu grijă, colindele, mirosul cozonacului şi al prăjiturilor abia scoase din cuptor completează cadrul de poveste a celei mai aşteptate perioade de peste an. Din punct de vedere cromatic, acest stil este caracterizat de nuanţe puternice de roşu, auriu, verde, argintiu.  

Dacă ai cumpărat bradul de la LEROY MERLIN, te încurajăm să nu îl arunci şi în luna ianuarie să îl duci în oricare magazin LEROY MERLIN pentru a putea fi reutilizat în centre specializate. În schimbul bradului returnat, vei fi răsplătit cu un voucher de cumpărături în valoare de 25 lei.

Articolul conţine elemente publicitare.

Mai multe