E oficial: Axl Rose este noul solist al trupei AC/DC

18 aprilie 2016   Lifestyle

Fostul fondator al grupului rock Guns N' Roses îl va înlocui pe Brian Johnson, care a fost nevoit să se retragă din cauza stării precare de sănătate.

Axl Rose

După ce luna trecută Brian Johnson a fost sfătuit de medici "să înceteze orice activitate muzicală, pentru că riscă să îşi piardă complet auzul", membrii trupei AC/DC anunţau că cele 10 concerte anulate din SUA vor fi reprogramate şi susţinute de noul solist, Axl Rose, vocalistul formaţiei americane de hard rock Guns N' Roses.

"Membrii AC/DC doresc să îi mulţumească lui Brian Johnson pentru contribuţiile sale şi pentru devotamentul său faţă de trupă de-a lungul anilor. Oricât de mult ne-am dori ca acest turneu să se termine în componenţa în care a început, îl sprijinim pe Brian şi îi susţinem decizia de a-şi salva auzul", au transmis membrii AC/DC.

Brian Johnson

"Suntem determinaţi să îndepllinim angajamentele pe care ni le-am luat faţă de oamenii care ne-au susţinut de-a lungul vremii, prin acest turneu, şi suntem norocoşi că Axl Rose s-a oferit să ne ajute să îl ducem până la capăt", au adăugat rockerii australieni.

Aşa arăta Axl Rose în 1987.

Potrivit Billboard.com, Axl este un mare fan al trupei şi a avut o întâlnire cu membrii ei acum mai bine de o lună în Miami, Florida, şi Atlanta, Georgia, pentru a discuta posibilitatea de a se alătura formaţiei.

Rockerul de la Guns N' Roses îşi va face debutul în calitate de solist AC/DC luna viitoare, pe 7 mai, în Lisabona, Portugalia, şi se va afla în turneu cu trupa până pe 12 iunie, când etapa europeană a turneului mondial "Rock or Bust" ajunge la final.

Apoi, Axl se va întoarce în trupa sa Guns N' Roses pentru a duce la bun sfârşit turneul american "Not In This Lifetime/ Nu în această viaţă", care se va desfăşura până pe 22 august.

AC/DC

Mai multe