E superb! Cum arată fiul Andreei Berecleanu: "Mă bucur că i-am ales acest nume de botez, i se potriveşte perfect"

30 iunie 2021   Lifestyle

Andreea Berecleanu şi-a sărbătorit ieri fiul şi a ţinut să difeze acest eveniment cu o fotografie pe o reţea de socializare.

La 15 ani, fiul ştiristei seamănă leit cu celebrul său tată, Andrei Zaharescu. Petru e înalt, are ochii verzi şi, după cum spune celebra sa mamă, şi mult umor.

“O fotografie de astăzi. Mă bucur că i-am ales acest nume de botez, i se potriveşte perfect şi îi place şi lui. Petru e deja mare, se crede şi mai mare (ceea ce e normal la vârsta lui), are deja personalitatea conturată. Ce îmi place mult la copilul meu sunt bunătatea şi simţul umorului, de altfel, trăsături genetice”.

Vedeta a avut întotdeauna o relaţie specială cu Eva şi Petru. „Am crescut într-o familie unde se cânta şi se dansa. Adormeam, copil fiind, cu muzica în suflet, auzeam paşii de dans în vis. Aşa i-am crescut şi pe copiii mei. Dansează la toate petrecerile şi la toate nunţile, stau negreşit până dimineaţa, adorm pe unde apucă, fericiţi. Aşa cum şi eu, pe vremuri, în drumul înapoi spre casă de la vreo petrecere, puneam capul pe bancheta din spate a maşinii anilor ‘80 şi eram cel mai fericit copil din lume.

Habar nu am dacă e bine sau nu, dacă psihologii de azi sunt de acord cu acest tip de comportament. Ceea ce ştiu este că dragostea parinţilor mei şi a mea pentru copiii mei, dorinţa de a se bucura alături de noi, îi hrăneşte ca adulţi. Şi, din când în când, îşi iau din aceste rezerve de fericire”, mărturisea Andreea Berecleanu pe Instagram.

Mai multe