Elizabeth Hurley, o mamă tandră, cu un decolteu amețitor, la premiera filmului regizat de fiul Damian

9 mai 2024   Lifestyle

Artista însăși joacă în Strictly Confidential, primul film al tânărului.

Elizabeth Hurley a uimit încă o dată într-o rochie incredibilă săptămâna aceasta, când i s-a alăturat pe covorul roșu fiul ei, proaspătul regizor Damian Hurley.

Fostul model a pozat mândru alături de mama sa, care este vedeta primului său film, Strictly Confidential.

Britanica a fost din nou o apariție uimitoare, într-o rochie verde cu paiete și decupaje amețitoare, care i-au evidențiat încă o dată silueta aproape de perfecțiune. Actrița are o relație minunată cu fiul ei, alături de care se afișează foarte des.

Cunoscută pentru rutina sa riguroasă, nu mai este o surpriză pentru nimeni că își păstrează o siluetă de invidiat.

Actrița a strălucit în aceste imagini, unde poate fi observat și Damian, elegant, la costum, mândru tare de performanța de a fi regizat un film, la doar 22 de ani.

Elizabeth a fost văzută recent și într-un look mai casual, dar arăta în continuare la fel de plină de farmec ca întotdeauna.

La începutul săptămânii, vedeta care este foarte elegantă la evenimente a apărut într-una dintre ținutele sale preferate: costumul de baie.

Hurley a distribuit o serie de instantanee din vacanța ei la plajă din Maldive. În imagini, actrița din Bedazzled a putut fi văzută arătând splendid în bikini din colecția sa proprie de costume de baie, pe care l-a accesorizat cu o cămașă albă.

În vacanța sa splendidă, diva în vârstă de 59 de ani arată fabulos.

Că are un fiu frumos precum o fată, care i-a moștenit toate trăsăturile ei la indigo, asta nu mai e o noutate. Că au o relație specială dintotdeauna, nici asta nu ne miră, de vreme ce Elizabeth Hurley a fost mai mult singură în ultimii ani, decât cu un partener. Cu atât mai mult cu cât Damian este unicul ei copil, al cărui tată a fost regretatul om de afaceri Steve Bing, care s-a sinucis în 2020, la vârsta de 55 de ani, în timpul pandemiei COVID-19... Dar faptul că a filmat scene de sex chiar în fața lui Damian... la această „confidență” nu ne așteptam deloc!

Elizabeth Hurley recunoaște că nu a fost deranjată să filmeze scene de sex pentru cel mai recent film al ei, deoarece însuși fiul său de 21 de ani a fost cel care a regizat acțiunea. Actrița, în vârstă de 58 de ani, joacă în „Strictly Confidential", iar trailerul prezintă câteva scene picante între ea și actrița Pear Chiravara.

Foto: GettyImages

Mai multe