Elon Musk, mesaj tulburător pe platforma recent achiziționată: ”Dacă mor în condiții misterioase...”

9 mai 2022   Lifestyle

Cel mai bogat om din lume a stârnit o furtună în mediul online după un enigmatic mesaj postat pe contul său de socializare.

Chiar pe Twitter, platforma recent achiziționată de Musk pentru suma de 44 miliarde de dolari, el a scris: ”Dacă mor în condiții misterioase, mă bucur că v-am cunoscut.”

De la aceste rânduri, amatorii de teorii ale conspirației s-au dezlănțuit! Urmăritorii lui Musk au reacționat de îndată, întrebându-se care poate fi tâlcul acestei postări. De ce a scris Elon asemenea rânduri? Chiar le-a scris Elon?

S-au făcut repede paralele cu John McAfee, dezvoltatorul unui anti-virus de succes. Antreprenorul a murit într-o închisoare din Spania în 2021, în împrejurări ciudate.

McAfee a fost arestat și acuzat de evaziune fiscală în octombrie 2020.

Autoritatea de reglementare a guvernului american l-a acuzat pe omul de afaceri pentru că a vândut criptomonede adepților săi de pe Twitter fără a dezvălui că a fost plătit pentru acest lucru.

În mai puțin de două săptămâni, McAfee a scris pe Twitter, cu referire la pedofilul condamnat Jeffrey Epstein, despre care se presupunea că s-a sinucis într-o închisoare din New York în 2019: ”Sunt mulțumit aici, mâncarea e bună, totul e bine. Să știți că dacă mă spânzur ca Epstein, nu va fi vina mea.”

Programatorul britanico-american a fost găsit mort în celula sa din Barcelona, anul trecut în iulie, la câteva ore după ce autoritățile spaniole au ordonat extrădarea sa în SUA. Rezultatul autopsiei a fost sinucidere, iar tribunalul spaniol a concluzionat la începutul anului că este adevărată această concluzie.

Acum, Musk și-a pus pe jar admiratorii cu această afirmație a sa neașteptată și șocantă, în condițiile în care abia a achiziționat platforma de socializare Twitter.

Peste 700.000 de oameni au intrat să comenteze la tweet-ul ciudat al lui Elon Musk, fondatorul Space X și cel mai bogat om din lume. Averea sa netă a depășit 300 de miliarde dolari, anul trecut, după un plus de 121 de miliarde de dolari numai în 2021.

Cofondatorul Tesla s-a bucurat de o creștere masivă a averii datorită avântului rapid al producătorului de automobile electrice. Acțiunile Tesla au crescut cu aproximativ 60% în 2021, iar compania a atins o capitalizare de piață de 1 trilion de dolari pentru prima dată în octombrie. Musk a vândut recent milioane de acțiuni Tesla pentru a plăti o taxă de 12 miliarde de dolari asociată unui pachet de opțiuni pe acțiuni pe care l-a primit în 2012.

Mai multe