Elon Musk, petreceri de pomină pe iaht în Mykonos. Miliardarul, în compania unei brunete superbe

19 iulie 2022   Lifestyle

Elon Musk s-a desprins de afaceri și întâlniri scorțoase și se bucură de viață, de mare și de superbul soare grecesc într-o companie fierbinte.

Miliardarul a fost surprins pe iaht alături de câțiva prieteni și de o superbă și misterioasă brunetă, care nu contenea să-i facă avansuri.

Practic, fondatorul SpaceX și CEO-ul Tesla este un bărbat singur la ora actuală, având în vedere că relația sa pasageră cu Natasha Bassett s-a încheiat. Actrița a fost foarte afectată de vestea confirmată de magnat, cum că el și directorul Neuralink, Shivon Zilis, au devenit în secret părinți de gemeni în noiembrie 2021. În felul acesta, Musk a devenit fericitul tată a 9 copii, nu a șapte, cum se știa până acum. Sau cel puțin 9 sunt anunțați public.

Musk a avut 3 copii într-o singură lună. Gemenii s-au născut cu doar câteva săptămâni înainte ca Musk să mai aibă parte de un copil – prin surogat, cu Grimes, încă partenera lui. Miliardarul mai avea 5 copii și cu fosta soție, scriitoarea canadiană Justine Wilson.

În trecut, Musk a promovat creșterea natalității, spunând că ”civilizația se va prăbuși”, dacă oamenii nu fac mai mulți copii. Iar într-o postare pe Twitter legată de scăderea natalității în SUA, Musk a notat: ”Eu îmi fac datoria, ha ha.”

Acum, rămâne de văzut dacă Elon va mai face și alți copii. Deocamdată, se simte bine în Grecia și leagă relații. Înainte de a se bucura de priveliști pe iaht, magnatul și prietenii săi s-au distrat la o masă tradițională grecească, la Restaurantul Spilia Seaside.

Foto: Profimedia

Mai multe