Emily Ratajkowski n-are o relație exclusivă cu Pete Davidson. Cine este al doilea iubit al tinerei?

24 noiembrie 2022   Lifestyle

Încurcate mai sunt căile vedetelor. Proaspătul burlac Pete Davidson a intrat într-o așa numită... relație deschisă, fără obligații.

Căci partenera care i-a atras atenția și ar putea să-l ajute s-o uite pe ”la femme fatale” Kim Kardashian nu este foarte stabilă emoțional.

Emily Ratajkowski, recent divorțată și ea, are o viziune mai... liberă în ceea ce privește bărbații. Sau, în orice caz, are doi pretendenți și nu se poate hotărî doar la unul. Ce se întâmplă?

Recent, Emily Ratajkowski a fost surprinsă într-o parcare, noaptea, sărutându-se cu DJ Orazio Rispo. La doar câteva zile după, paparazzii au surprins-o când mergea noaptea acasă la Pete Davidson, care a așteptat-o cu brațele deschise și a fost pozat în timp ce o ămbrățișa și o poftea la el. La scurt timp după, Emily Ratajkowski a ieșit din nou cu DJ Orazio Rispo.

PageSix a publicat o informație importantă. Emily Ratajkowski și-a petrecut și Ziua Recunoștinței cu Pete Davidson, dovadă fiind o fotografie postată pe Instagram de chef-ul de la Bumble, Selby Drummond, imagine ștearsă ulterior, dar republicată de pagina de bârfe ”Deux Moi”.

Cu toate acestea, Emily Ratajkowski pare a-l ține pe comediant la distanță, dând de înțeles pe Instagram că vrea să se întâlnească cu mai mulți bărbați și, mai mult, c-ar fi interesată și de relații cu femei!

Emily Ratajkowski s-a despărțit anul ăsta de rebelul soț Sebastian Bear-McClard, cu care are un fiu în vârstă de 1 an, Sly. A avut un mod foarte bizar de a marca aniversarea băiețelului, postând pe contul său de socializare fotografii nud cu ea, goală şi însărcinată.

Modelul şi autoarea în vârstă de 30 de ani a scris şi mesajul pentru fiul său: ”La mulţi ani, Sly”. Și-a urat şi sieşi mulţi ani fericiţi şi, mai ales, tuturor femeilor, cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii. În fotografii o vedem pe Emily însărcinată, goală, în cadă, la duş şi apoi o imagine cu micuţul, care este un băieţel adorabil, blond cu ochii albaştri.

S-a zvonit în toamnă s-ar fi avut ceva și cu Brad Pitt. Însă deși pare că vrea să aibă cât mai multe opțiuni, e foarte posibil ca Pete Davidson s-o fi fermecat-o cel mai mult, mai scrie sursa citată.

Foto: Profimedia și Instagram

Mai multe