Este acesta cel mai HOT cuplu al momentului? La un an de la decesul soţiei, John Travolta iese cu Demi Moore

17 septembrie 2021   Lifestyle

Sunt zvonurile adevărate? Se întâlneşte John Travolta cu Demi Moore?

În iulie 2020, Kelly Preston, soţia starului John Travolta, a murit de cancer la 57 de ani. Travolta are 67 de ani şi a fost căsătorit cu Preston din 1991.

Durerea infinită a actorului a fost rememorată anul acesta, de Ziua Mamei, într-o postare emoţionantă pe Instagram: ”Dragă Kelly, mi-ai dăruit trei copii minunaţi. Îţi mulţumesc. Te iubesc şi îmi lipseşti. La mulţi ani de ziua mamei”, a scris răvăşit actorul.

Acum însă, la început de toamnă, o revenire sentimentală se vede la orizont pentru Travolta. Şi nu cu oricine, ci cu o divă a filmului mondial: Demi Moore, în vârstă de 58 de ani, fosta soţie a lui Bruce Willis, în vârstă de 66 de ani şi a lui Ashton Kutcher, în vârstă de 43 de ani.

Potrivit cotidianului Bild, cele două superstaruri au fost văzute luând masa de mai multe ori. O chelneriţă de la un restaurant din Florida a explicat: ”Au luat masa apropiaţi, la lumina lumânărilor. Era foarte romantică atmosfera, au râs mult şi chiar s-au ţinut de mână.” Iar asta nu pare chiar o întâlnire amicală, notează germanii de la Bild.

John Travolta este cunoscut pentru dexteritatea sa la dans, fiind starul filmului “Saturday Night Fever”, dar şi actorul care a dansat cu Lady Diana. Demi Moore este superbă, cu un fizic de invidiat, cu zâmbetul pe buze. De ce nu s-ar apropia cei doi, până la urmă? Sunt doi actori şi oameni minunaţi, care ar merita să îşi găsească fericirea şi la a doua tinereţe.

Rămâne de văzut dacă această idilă se concretizează sau va rămâne doar la stadiul de zvon.

Foto: Profimedia

Mai multe