EXCLUSIV pentru OK! Adda îşi lansează în online videoclipul #DeDorulTau

4 mai 2017   Lifestyle

Adda lansează piesă #DeDorulTau, o compoziţie plină de sensibilitate, ce vorbeşte despre viaţa ei personală. Aşa cum ne-a obişnuit, şi pentru această piesă artista şi-a scris singură versurile, prin care ne împărtăşeşte momente din viaţa ei şi fragmente de iubire, reuşind să creeze o poveste care o reprezintă complet.

Pentru melodia #DeDorulTau, Adda s-a inspirat din propria poveste de iubire, fiind într-un moment al vieţii ei în care şi-a găsit echilibrul, atât în viaţă personală, cât şi în cea profesională. Totuşi, în această piesă, artista şi-a imaginat ce ar face fără jumătatea ei, care i-a fost alături în fiecare moment, atât la bine, cât şi la greu.

#DeDorulTau are o poveste amuzantă. Cătălin, soţul meu, trebuia să plece de acasă şi eu i-am zis exact aşa: o să mor de dorul tău. Mi-am dat seama imediat că acesta poate fi mesajul unei piesei, aşa că m-am aşezat la pian, iar restul a venit natural. În acel moment, m-am gândit cum ar fi dacă am ajunge într-o situaţie critică în relaţia noastră şi aşa a luat naştere melodia”, ne-a povestit Adda.

Artista a lucrat la producţie împreună cu Şerban Cazan, Lucian Nagy şi Marius Pop în studiourile Hahaha Production. Fiindcă şi-a dorit că această piesă să aibă un sound aparte, Adda a colaborat cu fetele de la Muse Quartet, Alina Horez (vioara I), Nicoleta Petre (vioara II), Maria Coltatu (violă) şi Corina Ciuplea (violoncel) pentru a înregistra instrumentele live.

SAN (Anton Sandu) a regizat un videoclip dinamic, filmat în mai multe locuri cheie din Bucureşti şi din afară oraşului. Director de producţie a fost Alexandru Pădureţu, iar de producţia video s-au ocupat Cătălin Rizea şi Cristian Puchiu. La scenariu au lucrat Adda şi SAN. Artista a schimbat mai multe ţinute pe parcursul videoclipului, fiind îndrumată de Andra Moga. Ana Mironescu i-a realizat machiajul, iar pe partea de hairstyle şi-a pus semnătură Livia Berceanu.

#DeDorulTau este o coproducţie Baladda Records, Global Records, HaHaHa Production. În 2015, Adda a lansat tot împreună cu Global Records piesă "Lupii", care a fost primită foarte bine de public şi are peste 22 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Artistă şi compozitoare, de origine din Târgu Mureş, Adda a scris versuri încă din adolescenţă, însă nu s-a aşteptat niciodată că piesa ei, “Minţi murdare”, urcată pe Youtube de un coleg, să îi deschidă drumul în lumea muzicii. Deoarece mesajul ei a ajuns la atât de multe suflete, Adda a început să fie urmărită de mii de oameni în online. A crezut în visul ei şi a muncit constant, iar astăzi are propria ei casă de producţii, Baladda Records, locul unde iau naştere toate piesele.

Mai multe