Exclusiv! Recunoşti personajul? E un cunoscut jurnalist. Cum petrece alături de fetiţa lui această zi

31 mai 2020   Lifestyle

Adelin Petrişor a sărbătorit 1 iunie de când se ştie. Astăzi, încearcă să îi dedice această zi fetiţei lui, Smaranda.

„Întotdeauna am sărbătorit 1 Iunie, chiar şi pe vremea comunismului, când ciocolata şi bomboanele nu se prea găseau. Mama îmi făcea o prăjitură sau un tort şi mă bucuram de Ziua Copilului. Încercăm şi acum să păstrăm tradiţia, cu Smaranda”, ne mărturiseşte jurnalistul de la TVR.

Adelin a lucrat chiar şi în timpul stării de urgenţă, aşa că timpul petrecut cu familia a fost unul limitat. „Nu am stat foarte mult cu Smaranda în starea de urgenţă, pentru că am lucrat, o zi da, o zi nu. Cât am stat, însă, a fost parcă altfel decât până acum. Da, ne-am jucat pe consolă, am citit, ne-am uitat la „Harry Potter” şi am desenat. Tensiunea din jur şi ideea că un virus a închis în case miliarde de oameni au schimbat însă starea de spirit”, adaugă el.

Ce a învăţat de la copilul lui în toată această perioadă? „Ceea ce ar trebui să învăţăm întotdeauna de la cei mici: să trăim în prezent, să ne bucurăm de ceea ce avem. E bine să facem planuri, să visăm, dar e mult mai important să savurăm ceea ce trăim, să apreciem mai mult prezentul”.

Mai multe