Faceți cunoștință cu noul HUAWEI WATCH GT 3 Pro, un dispozitiv inovativ și elegant!

8 iunie 2022   Lifestyle

Brandul Huawei lansează noul ceas smart HUAWEI WATCH GT 3 Pro care oferă inovație în rândul dispozitivelor, îmbinând performanța cu eleganța și devenind cel mai nou accesoriu pentru orice scenariu de utilizare.

Design-ul ceasului HUAWEI WATCH GT 3 Pro se remarcă prin eleganță și estetică, devenind un accesoriu perfect la încheietura mâinii, pentru orice ocazie și fiind compatibil cu orice smartphone.

Atuul noului dispozitiv este designul deosebit de elegant care impresionează prin cele două versiuni dedicate femeilor și bărbaților. Pe lângă atributele estetice, trebuie menționate caracteristicile de înaltă tehnologie prezente pentru prima dată pe un ceas GT Series, precum analiza EKG, rezistența la scufundări însoțită de programul special de antrenament pentru acestea și autonomia îndelungată de 14 zile.

WATCH GT 3 Pro Titanium Edition: un ecran mai mare, din sticlă de safir

Având un design atractiv premium cu aer modern, HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition este echipat cu un ecran AMOLED de 1,43 inch. Ecranul mai mare, cu rezoluție HD 466 x 466 oferă și mai multă claritate decât versiunile anterioare, astfel încât toate datele pot fi citite imediat.

Carcasa puternică și ușoară din titan este proiectată pentru a rezista în timp. Aceasta a fost șlefuită pentru a avea un finisaj tridimensional. Ecranul este realizat din sticlă de safir, un material dur, precum diamantul, și ceramică high-tech în partea din spate, fiind nevoie de peste 60 de procese pentru a trece de la pulberea de zirconiu ceramic la produsul finit.

Noul model oferă mai mult confort în ceea ce privește purtarea decât modelele anterioare, grosimea totală fiind redusă cu 0,05 mm în comparație cu HUAWEI WATCH GT 2 Pro, pentru calitate și confort fără precedent.

În plus, HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition dispune de o coroană rotativă 3D tactilă în stilul unui ceas tradițional. Aceasta îi permite utilizatorului să facă zoom in și zoom out, să treacă de la o interfață la alta sau să ajusteze setările, totul printr-o simplă rotire.

WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition: un ceas ca o operă de artă

Acest model are un design cu adevărat elegant, simplitatea ceramicii oferind un farmec unic. Capodopera lui Botticelli, Nașterea lui Venus, a fost inspirația pentru designul ramei aurii și argintii cu model de scoică și al celor 24 de onduleuri rafinate, care ridică ceasul la rangul unei opere de artă.

Ceramica este un material dur, iar procesul de șlefuire nu este niciodată ușor. Dispozitivul uimește prin albul natural strălucitor, rafinat, ca al unei adevărate piese de artă. Cadranul cu flori al modelului HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition își schimbă forma de-a lungul orelor – înflorește și se închide, creând un detaliu fascinant ce simbolizează trecerea timpului.

La fel ca la varianta din titan, există și un buton EKG și o coroană rotativă 3D, perfect adaptate stilului feminin și elegant al acestei variante din ceramică. De asemenea, și acest ceas vine cu un ecran color AMOLED de 1,32 inch cu rezoluție HD 466*466, oferind o calitate impecabilă a imaginii.

Sub umbrela conceptului #Infinityourself, care aduce mixul perfect dintre artă, inovație și tehnologie, Huawei, alături de Delia, vine în întâmpinarea celor care sunt mereu în căutare de provocări atunci câne vine vorba să se reinventeze și să devină cea mai bună versiune a lor.

„Sunt pasionată de tehnologie, de tot ce înseamnă inovație și îmi place să fiu la curent cu tot ce apare nou. Atunci când sunt plecată în călătorii fac video-uri și fotografii din locurile care mă impresionează, ascult mereu muzică, mă uit la filme când sunt plecată în turneu, iar antrenamentele mele zilnice și sesiunile de alergat sunt întotdeauna monitorizate. Practic, tehnologia face parte din viața mea în fiecare moment, așa că parteneriatul cu Huawei a venit firesc și sunt bucuroasă să fac parte din echipă. Suntem gata să începem vara cu energie!” spune Delia.

Sportul este dus la următorul nivel

Printre cele peste 100 de programe de antrenament prezente pe noul smartwatch se numără și funcția de planificare inteligentă a alergării. Aceasta ajută la crearea unui plan personal de alergare bazat pe istoricul fizic și cel de traseu al unei persoane și pe obiectivele sale de performanță. Funcția evaluează date precum ritmul, pulsul, distanța și multe altele, pentru a oferi sfaturi profesionale care evoluează odată cu alergătorul, și sincronizează aceste date cu alte dispozitive compatibile, incluzând peste 60 de aplicații de antrenament din întreaga lume, precum Runtastic și Kom

Mai multe