5 ţinute într-o singură zi. Uite cât de stylish e Selena Gomez!

6 iunie 2017   Fashion

Cam aşa arată o zi din viaţa ei! Multe evenimente oficiale, invitaţii în emisiuni pentru a-şi promova cel mai recent proiect muzical, ieşiri cu prietenii, întâlniri de afaceri, etc., la care trebuie să se prezinte în cea mai bună formă a sa. Şi, spunem noi, îi reuşeşte!

foto: Splash

Ieri, de exemplu, cântăreaţa de 24 de ani a făcut un ”maraton” al ţinutelor, etalând nu mai puţin de 5 outfituri diferite, la evenimentele la care a luat parte, demonstrând că are un stil vestimentar cameleonic. Haideţi să le vedem şi noi!

Mai întâi, a purtat o rochie albastră, cu un croi futuristic, care i-a lăsat la vedere picioarele bine tonifiate. Rochia semnată de Jacquemus a îmbrăcat-o la prima oră a dimineţii, când s-a îndreptat spre o întâlnire de afaceri.

Ţinuta nr. 1

După aceea, a schimbat rochia albastră cu una orange, lungă, şi cu crăpătură pe picior, pentru invitaţia la emisiunea ”Elvis Duran Z100 Morning Show”.

Ţinuta nr. 2

Pentru cea de-a treia ţinută din zi a optat pentru un outfit mai casual, pe care l-a accesorizat cu o pereche de ochelari oversized şi sandale înalte, cu toc transparent.

Ţinuta nr. 3

Al patrulea outfit a fost şi cel mai excentric, Selena apărând într-o salopetă roz, care avea un imprimeu cu pisici. A potrivit acestei ţinute o pereche de sandale argintii, la fel de înalte precum şi cele purtate anterior.

Ţinuta nr. 4

Ultima ţinută din zi a fost compusă dintr-o rochie cu un croi inedit, la care a asortat sandalele negre din prima parte a zilei. Selena şi-a păstrat look-ul „curat„ la această apariţie, alegând să nu poarte bijuterii sau alte accesorii.

Ţinuta nr. 5

Care e ţinuta voastră favorită? A noastră e nr. 1!

Mai multe