Accesoriul Cool Vibe pentru care au optat vedetele de la Media Music Awards! Aproape toate au purtat asta!

4 octombrie 2017   Fashion

Marţi seara, pe Green Carpet la Media Music Award 2017, au defilat câteva dintre cele mai importante nume din industria muzicală românească. Divele au respectat dress code-ul Cool Vibe şi au optat pentru ţinute care să întoarcă privirile tuturor, de la piese vestimentare în culori metalice, la unele în care a predominat negru, alb sau, de ce nu, galben muştar.

Andra, Sore, Anda Adam, Jo. şi Adelina Pestriţu au strălucit la unul dintre cele mai de amploare evenimente de premiere a cântăreţilor români şi, pe lângă outfiturile îndrăzneţe, au ales să poarte bijuterii statement. Vedetele au optat pentru cercei de dimensiuni mari, strălucitori, fie că a fost vorbe de modele lungi cu pietricele, sau de cei de tip elf cuff, purtaţi pe o singură ureche, aceste accesorii au fost de-a dreptul deosebite.

Andra

Andra a purtat două perechi de astfel de cercei statement, câte una la fiecare ţinută pe care a îmbrăcat-o. Dacă la rochia metalică a ales un singur cercel încrustat cu pietre, pentru cea de-a doua ţinută de scenă a optat pentru o  pereche de cercei lungi de tip candelabru, cu multe lanţuri.

Sore

Sore a fost o apariţie notabilă pe Green Carpet. A fost îmbrăcată din cap până în picioare în negru, dar a optat şi pentru o atingere mai nonconformistă - ochelarii de tip cat eyes şi cerceii lungi cu pietre argintii.

Jo

Ioana Anuţa, sub numele de scenă Jo., a fost una dintre cele mai răsfăţate vedete de la evenimentul de marţi seara. Pe lângă faptul că a urcat pe scenă de mai multe ori să îşi ridice premiile şi să concerteze, a strălucit pe Green Carpet, alături de Randi. A câştigat trei premii importante - Best Video, Music Chanel award şi Media forest Award, dar a câştigat şi mai mult cu ţinuta metalică purtată. Jo a ales un costum format din pantaloni palazzo, sacou şi o bustietă, toate în nuanţe de auriu şi, pe lângă tatuajele colorate, a purtat un cercel de tip elf cuff foarte cool.

Anda Adam

Anda Adam a fost şi ea rebelă cu o coafură deosebită - o împletitură în stil olandez şi, pentru a fi şi mai extravagantă, a ales să poarte şi ea un cercel de tip elf cuff în formă de melc, cu trei cerculeţe.

Adelina Pestriţu

Adelina Pestriţu a fost prezentă la acest eveniment, în calitate de vedetă care a înmânat unul dintre premiile Media Music Awards. Cunoscută pentru outfiturile sale îndrăzneţe, Adelina a fost şi de data aceasta o apariţie importantă, îmbrăcată conform dess code-ului - Cool Vibe şi accesorizată cu un cercel cu pietre, de tip elf cuff.

Foto: Sorin Stana pentru OK Magazine, Media Music Awards

Mai multe