Amal, ca o prinţesă la dineul de la Buckingham! Prinţul Charles a fost fascinat de soţia lui George Clooney

13 martie 2019   Fashion

S-a stabilit în Marea Britanie după ce s-a căsătorit cu George Clooney, în 2014. Uşor, uşor, Amal a reuşit să câştige simpatia britanicilor şi chiar să fie o prezenţă agreată în rândul regalităţilor. Cea mai recentă întâlnire cu Prinţul Charles dovedeşte acest lucru.

Amal şi George Clooney s-au numărat printre puţinii invitaţi de seamă la un dineu oficial la Palatul Buckingham, găzduit chiar de către moştenitorul tronului britanic, Prinţul Charles. Cei doi au fost întâmpinaţi la intrare de gazda lor, iar Amal a reuşit să-l cucerească cu simpla-i apariţie.

Pentru această ocazie, Amal a optat pentru o rochie albă, ca de prinţesă, care a făcut-o să iasă imediat în evidenţă. Rochia-capă, cu un croi asimetric, i-a complimentat silueta silfidă, dându-i şi mai multă alungime. Nici nu-i de mirare, aşadar, că Charles de-abia şi-a mai putut lua ochii de la frumoasa avocată.

Soţia actorului a avut mare grijă şi la capitolul accesorizare, optând pentru bijuterii preţioase, dar minimaliste, şi la un clutch auriu, extrem de potrivit pentru o seară petrecută în sălile somptuoase ale Palatului Buckingham. La fel de cuceritor a fost şi George Clooney, care a ales un costum elegant, clasic, la care a asortat un papion negru.

Vezi mai multe fotografii în galerie!

Mai multe