Amal Clooney s-a întors la serviciu. Iată ce ţinută a ales pentru prima zi după concediul maternal!

22 septembrie 2017   Fashion

Au trecut doar trei luni de când gemenii Ella şi Alexander s-au născut, însă Amal Clooney s-a simţit pregătită pentru a reveni la job-ul său. Aşa se face că, ieri, Amal a fost văzută în New York, într-o ţinută office, îndreptându-se spre o întâlnire oficială.

Amal Clooney s-a întors la job

Soţia lui George Clooney a decis că e timpul ca micuţii Ella şi Alexander să rămână în grija tatălui lor şi a bonelor pentru ca ea să se poată prezenta la o întâlnire oficială a Consiliului de Securitate ONU. Ulterior, ea a s-a reunit cu clienta sa, Nadia Murad, o supravieţuitoare ISIS, pentru o întrevedere oficială.

Aşadar, Amal a avut o primă zi destul de plină şi i-a făcut faţă cu brio, am zice noi, dacă e să ne uităm la fotografiile surprinse cu ea între aceste două întâlniri. Soţia lui Clooney a îmbrăcat cu această ocazie un costum semnat de Bottega Veneta, într-o nuanţă flatantă pentru tenul ei. Şi-a completat look-ul cu o pereche de pantofi eleganţi, nude, cu toc pătrat, pentru a-i oferi confortul necesar. Cât despre make-up şi hairstyle, Amal a mers pe ideea de lejeritate şi naturaleţe şi nu a dat greş. Iată cât de elegantă a fost!

foto: Splashnews

Mai multe