Amanda Seyfried mai are puţin şi naşte. Uite cât de bine a arătat pe covorul roşu!

3 martie 2017   Fashion

Acum câteva luni, Amanda Seyfried şi logodnicul ei Thomas Sadoski confirmau speculaţiile presei - că vor deveni părinţi. Ieri seară, simpaticul cuplu s-a afişat pe covorul roşu de la Arclight Hollywood din Los Angeles. Thomas şi Amanda au fost îmbrăcaţi la 4 ace cu ocazia evenimentului de lansare al noului lor film, "The Last Word".

Se întâmplă ca aceasta peliculă să fie chiar cea care i-a adus împreună, ca şi iubiţi. Cei doi actori s-au mai întâlnit anterior şi pe platourile de filmare ale lungmetrajului "The Way We Get By". Şi mai important este că Amanda a păşit pe covorul roşu într-o ţinută foarte sexy, deşi are o burtă proeminentă de gravidă. Actriţa a radiat de fericire şi se pare că rolul de gravidă şi de viitoare mămică o prinde de minune.

Sadoski a purtat un sacou gri, pantaloni de costum negri şi cravată, în timp ce logodnica lui a fost extrem de fermecătoare într-o rochie mini neagră cu imprimeu verde. Cu toate că ţinuta a fost impecabilă, cel mai bun accesoriu al său a fost burta de gravidă, evidenţiată de materialul rochiei. Şi co-starul Amandei, Shirley MacLaine, s-a fotografiat cu mâna pe burtica  Amandei, actriţa fiind în ultimul trimestru de sarcină.

Foto: Hepta

Mai multe