Andra, câştigătoarea serii! A purtat o rochie metalică şi mulată! Sexy!

4 octombrie 2017   Fashion

Printre artiştii prezenţi aseară, la Media Music Awards, s-a numărat şi cântăreaţa Andra, care a reuşit să plece acasa cu nu mai puţin de trei trofee. Artista şi-a adjudecat premiile la categoriile ”Fans Like Award”, ”ParkLake Award” şi ”Most Wanted Artist”.

Andra a plecat acasă cu 3 trofee

Şi să nu credeţi că Andra s-a prezentat oricum! Nu, artista a fost una dintre cele mai cool apariţii de la acest eveniment, care a strâns laolaltă cele mai importante figuri din industria muzicală. Frumoasa Andra a purtat cu această ocazie o rochie metalică, care face parte din colecţia de primăvară-vară 2018 a designerului Cristina Săvulescu.

Rochia extrem de mulată, şi conform dress code-ului evenimentului – ”cool vibe”- i-a venit ca turnată artistei şi i-a pus în evidenţă silueta silfidă. Am putea zice chiar că e o alegere îndrăzneaţă pentru Andra, dat fiind faptul că, de regulă, poartă ţinute mult mai ”safe”.

În orice caz, ţinuta a avantajat-o, iar accesorizarea a fost una de bonton, Andra purtând bijuterii argintii şi voluminoase.

Mai multe