Anya Taylor-Joy, într-o rochie de balerină la premiera noului său film, "The Menu"

15 noiembrie 2022   Fashion

Ieri a avut loc la New York una dintre cele mai aşteptate premiere ale acestei toamne, cu Anya Taylor-Joy şi Ralph Fiennes în rolurile principale.

După ce ne-a atras atenţia în serialul "The Queen's Gambit", care a creat dependenţă în rândul cinefililor internauţi, şi ne-a încântat în "Emma", o ecranizare nouă după romanul lui Jane Austen, şi s-a reinventat încă o dată ca Gina Grey în "Peaky Blinders", un alt succes de pe platforma Netflix, tânăra şi foarte apreciata actriţă Anya Taylor-Joy are şansa să-i dea replică lui Ralph Fiennes în "The Menu". 

Neobişnuita poveste a cuplului (Anya Taylor-Joy & Nicholas Hoult) care ajunge în restaurantul celebrului Chef Slowik (Ralph Fiennes), al cărui meniu este condimentat cu câteva surprize terifiante, a fost aşteptată cu mult interes de către public. 

Ieri, în sala de proiecţie de la AMC Lincoln Square din New York, a avut loc premiera filmului regizat de Mark Mylod. Iar cele mai aşteptate prezenţe pe covorul roşu au fost cea a lui Ralph Fiennes şi a Anyei Taylor-Joy.

Deşi în film Anya şi-a schimbat culoarea părului în roşcat, ea a apărut la evenimentul de lansare "The Menu" tot blondă, cum o ştiam, dar cu o coafură foarte modernă, cu coadă de cal prinsă în vârful capului, care i-a scos în evidenţă chipul şi aşa expresiv. Interesantă, însă, a fost alegerea vestimentară, o ţinută care imita o rochie de balerină - practic, o dantelă neagră, montată pe un tutu, care îi lăsa la vedere actriţei atât linia suplă a taliei, cât şi frumoasele ei picioare lungi.

Tot zilele acestea, o putem vedea pe Anya Taylor-Joy pe coperta reistei "Harper's Bazaar", sub titulatura de Femeia anului, într-un pictorial foarte elegant, realizat pe cal, dar şi într-un ambient aristocrat, alături de partenerul său din film, Nicholas Hoult.

FOTO: Profimedia, Instagram

Mai multe