Apariţie de senzaţie! Naomi Campbell pe podium la 44 de ani!

27 ianuarie 2015   Fashion

Este una dintre cele mai durabile prezenţe pe podiumurile celor mai importante show-uri fashion, asta chiar dacă deja a ajuns la vârsta de 44 de ani. Naomi Campbell a demonstrat zilele trecute că poate fi la fel de sexy precum camaradele sale

Este una dintre cele mai durabile prezenţe pe podiumurile celor mai importante show-uri fashion, asta chiar dacă deja a ajuns la vârsta de 44 de ani. Naomi Campbell a demonstrat zilele trecute că poate fi la fel de sexy precum camaradele sale, manechinele alături de care a defilat la Paris Haute Couture Fashion Week, şi care au jumătate din vârsta ei.

Frumuseţea de origine londoneză a defilat luni pentru colecţia de lenjerie intimă a casei de modă La Perla, în cadrul săptămânei de modă de la Paris. Purtând un ansamblu sexy din dantelă neagră, Naomi a emanat senzualitate şi a debordat de încredere în sine.

Cu o astfel de apariţie, Naomi a arătat lumii întregi că este născută pentru a defila pe podium şi că atuurile sale, care au consacrat-o în mediul fashion, nu sunt de domeniul trecutului. Manechinul a arătat uimitor în aceste piese vestimentare ce aparţin casei de modă italiene, La Perla.

Sursă foto: Hepta

Mai multe