Apariţie demnă de o divă! Monica Bellucci a strălucit pe covorul roşu

20 septembrie 2016   Fashion

Dacă frumuseţea poate păli în faţa timpului, graţia nu. Oricum, nu e cazul Monicăi Bellucci, căci actriţa în vârstă de 51 de ani este încă una dintre cele mai frumoase actriţe din lume, iar apariţiile ei sunt întotdeauna ireproşabile.

A fost prezentă la cea de-a 64-a ediţie a Festivalului de Film din San Sebastian

Monica Bellucci a luat parte, luni, la Festivalul de film din San Sebastian, Spania, pentru a promova cea mai recentă peliculă în care apare, respectiv ”On the milky road”. Aşa se face că printre celebrităţile care au păşit pe covorul roşu s-a numărat şi ea.

A defilat şi pozat pe covorul roşu la acest festival

De altfel, actriţa de 51 de ani a fost una dintre cele mai aşteptate personalităţi la acest eveniment. Prezenţa ei i-a exaltat deopotrivă pe criticii de film, dar şi pe fanii care de-abia aşteptau să-şi vadă idolul păşind din nou pe covorul roşu.

A impresionat prin alegerea vestimentară

Şi dacă tot vorbim despre apariţie, trebuie să precizăm că starul de origine italiană a dat din nou o lecţie de stil şi graţie, odată cu această apariţie. Monica a îmbrăcat la acest eveniment o rochie lungă, din dantelă, care i-a venit ca şi turnată, actriţa bucurându-se la cei 51 de ani de o siluetă ideală.

Graţioasă, Monica a salutat fanii strânşi în faţa teatrului pentru a o vedea

Fosta Bond Girl şi-a completat look-ul de covor roşu cu un blazer elegant, un clutch negru, o pereche de ochelari şi cercei foarte lungi, despre care ştim că sunt un fel de semnătură pentru ea. Nouă ne place, vouă?

foto: getty Images

Mai multe