Apariţie demnă de o prinţesă! Blue Ivy şi-a eclipsat mama pe covorul roşu

29 august 2016   Fashion

La cea mai recentă ediţie a premiilor MTV Video Music Awards, Beyonce a venit însoţită de fiica ei, Blu Ivy. Şi-n timp ce artista a fost marea câştigătoare a serii în materie de premii muzicale, fiica ei, în vârstă de patru ani, a fost, fără doar şi poate, cea care a deţinut trofeul celei mai reuşite apariţii pe covorul roşu al acestui eveniment.

Blue Ivy a purtat o ţinută impresionantă

Blue Ivy şi-a făcut, aseară, debutul pe covorul roşu la un eveniment muzical renumit. După cum era de aşteptat, micuţa a purtat o rochie semnată de o casă de modă renumtă şi a strălucit precum un star. Culmea e că micuţa şi-a eclipsit propria mamă, purtând o rochiţă, care a fost creată de designerul Mischka Aoki, şi care era prevăzută cu trenă impresionantă.

Rochia era prevăzută cu o trenă impresioantă

Beyonce a scos din buzunar nu mai puţin de 10, 950 de dolari pentru rochiţa din tul a fetiţei sale. Însă, spunem noi, a meritat, căci Blue Ivy a fost în centrul atenţiei şi a stârnit numai reacţii pozitive din rândul celor prezenţi. Desigur, tiara încrustată cu diamante a contribuit şi ea la apariţia de succes a micuţei.

Rochia purtată a costat nu mai puţin de 10,000 de dolari

Voi ce spuneţi, a avut Blue Ivy un debut stylish pe covorul ”roşu”?

foto: Getty Images

Mai multe