Aşa cum n-am mai văzut-o de mult! Angelina Jolie, elegantă într-o rochie muştar!

1 noiembrie 2017   Fashion

Luni seară, Angelina Jolie a luat parte la ecranizarea filmului său, ”They first killed my father”, în cadrul Festivalului de Film Asiatic, organizat în Los Angeles, de către producătorul, scenaristul şi regizorul Kyrgyzstan Sadyk Sher-Niyaz.

O prezenţă rafinată!

La acest eveniment, actriţa s-a prezentat într-un outfit de culoare muştar, renunţând pentru prima dată în multe luni la alb, negru, gri sau nude, nuanţe pe care aceasta le-a preferat, obsesiv vorbind, în apariţiile publice de după despărţirea de Brad Pitt.

Un outfit stylish!

Croiul rochiei purtate de Angie a fost unul deosebit, punându-i în evidenţă atât bustul generos, cât şi silueta alungită de care se bucură actriţa în vârstă de 42 de ani. Talia de viespe a fost şi ea accentuată prin acea curea subţire, din acelaşi material cu rochia. Şi la alegerea accesoriilor, Angie a dat dovadă de bun gust, outfitul ei fiind completat de o pereche de cercei discreţi, cu piatră preţioasă, un inel asortat, o geantă neagră cu ţinte aurii şi o pereche de pantofi cu toc înalt, nude. Nouă ne place acest outfit şi ne-a fost dor s-o vedem în astfel de culori. Voi ce spuneţi?

Mai multe