Aşa nu! Rita Ora, într-un outfit nereuşit!

9 septembrie 2015   Fashion

A vrut să aibă o ţinută de impact şi a reuşit. Însă, din păcate pentru Rita Ora impresia pe care făcut-o ţinuta ei, purtată la petrecerea lui Jeremy Scott, nu a fost una pozitivă.

Cântăreaţa de 24 de ani şi-a făcut apariţia, aseară, la petrecerea ”Jeremy Scott The People`s Designer” într-o ţinută... roşie. Da, din cap şi până în picioare, Rita Ora a purtat culoarea roşie, şi pe alocuri un mix de lanţuri argintii şi aurii.

Ce-i drept, ştiam că Rita Ora adoră culoarea roşie, dat fiind faptul că nu iese niciodată din casă fără să fie dată cu ruj roşu, însă nu ne aşteptam să meargă atât de departe, încât să-şi facă apariţia, într-o astfel de ţinută, tocmai la un eveniment prestigios la Hollywood.

De ce nepotrivit? De unde să începem? Poate de la faptul că arată ca o bomboană de pom, ştiţi voi  de care, continuăm cu faptul că acel corset îi striveşte, la propriu, sânii, şi încheiem, bineînţeles, cu brăţările argintii de la mână care, efectiv, sunt din altă poveste.

În final, trebuie să recunoaştem că acele obiectele vestimentare, marca Morschino, luate pe rând, nu sunt deloc rele, însă toate laolaltă nu dau prea bine...

Sursa foto: Hepta

Mai multe