Au strălucit pe covorul roşu! Ce vedete au fost prezente la Hollywood Film Awards?

2 noiembrie 2015   Fashion

Duminică, Beverly Hilton a găzduit cea de-a 16-a ediţie a premiilor anuale Hollywood Film. La acest eveniment s-au prezentat cei mai îndrăgiţi actori ai momentului. Haideţi să vedem despre cine este vorba!

Jenna Dewan Tatum a păşit pe covorul roşu al evenimentului într-o rochie superbă, galbenă, marca desginerului Zuhair Murad.

La eveniment a fost prezent şi soţul ei, încântătorul actor Channing Tatum.

Jane Fonda ne uimeşte cu fiecare apariţie a sa. În vârstă de 77 de ani, Jane a urcat pe scenă pentru a-şi ridica premiul „Hollywood Supporting Actress Award”, într-o outfit ”all-white”, extrem de îndrăzneţ!

Şi Reese Witherspoon a făcut o figură frumoasă pe covorul roşu la acest eveniment, îmbrăcând o rochie albă, asimetrică, la care a potrivit o pereche de sandale aurii.

Dakota Johnson şi-a arătat silueta zveltă într-un outfit semi-transparent. Actriţa în vârstă de 26 de ania bifat astfel încă o apariţie reuşită pe covorul roşu al unui eveniment de la Hollywood!

Carey Mulligan a fost una dintre norocoasele serii, luând acasă trofelul ”Hollywood Actress” pentru rolul său în pelicula ”Suffragette”.  Actriţa a purtat cu această ocazie o rochie neagră, de cocktail, la care a asortat o pereche de pantofi negrii.

Şi Amy Schumer a fost una dintre câştigătoarele serii, primind trofeul ”Comedy Award”. Actriţa a venit îmbrăcată la acest eveniment cu o rochie neagră, simplă, dar şic!

Sursa foto: Hepta

Mai multe