Bafta 2016: Cei mai eleganţi bărbaţi de pe covorul roşu

15 februarie 2016   Fashion

E adevărat că doamnele reuşesc, de obicei, să ne acapareze privirile atunci când sosesc la evenimente de covorul roşu. Totuşi, la BAFTA 2016 s-au făcut remarcaţi şi câţiva domni. Haideţi să-i vedem!

Leonardo DiCaprio

Cum ne obişnuisem să-l vedem cu barbă, mai plinuţ şi-n ţinute neglijente, apariţiile lui de la toate evenimentele recente ne-au uimit într-adevăr. Ne bucurăm să-l vedem pe Leo la fel de şarmant şi de bine îmbrăcat pe covorul roşu.

Michael Fassbender

Elegant, puţin sobru, totuşi carismatic! Vorbim, evident, de iubitul Alicie Vikander, Michael Fassbender, o prezenţă constantă în topul celor mai bine îmbrăcaţi bărbaţi.

Tom Cruise

A sosit să-şi susţină prietenul, dar a reuşit să intre şi el în vizorul tuturor. Îmbrăcat în costum negru, cămaşă albă şi papion asortat, Tom Cruise a fost unul dintre cei mai eleganţi bărbaţi de la acest eveniment.

Şi Alejandro G. Iñárritu s-a făcut remarcat din punct de vedere vestimentar. A avut ţinuta perfectă pentru primirea unui premiu BAFTA pentru ”cel mai bun regizor”.

Ne-am obişnuit cu apariţiile reuşite ale lui Eddie Redmayne, iar cea de la BAFTA 2016 nu face excepţie...

Sacha Baron Cohen a fost pata de culoare pe covorul roşu la premiile BAFTA de anul acesta. Dacă ceilalţi domni au mers pe ideea de  ”black suit”, Sasha a optat pentru unul bleumarin, cu revere mari.

Sursa foto: Getty Images

Mai multe