Caitlyn Jenner, ”sosia” Angelinei Jolie

5 octombrie 2015   Fashion

Fostul domn Kardashian, actuala doamnă Cait, a găsit inspiraţie în stilul supremei Angie. În fond, cine o poate condamna?!

V-aţi întrebat vreodată de ce arăta Caitlyn perfect în poze imediat după prima apariţie publică din iunie? Ei bine, iată că nu doar fetele sale au inspirat-o, ci şi un etalon al eleganţei şi al simplităţii de la Hollywood, doamna Pitt. Mai mult decât atât, Cait (65) a apelat la ajutorul stilis­tului Angelinei, Jennifer Rade, pentru a o ajuta să-şi dezvolte un stil feminin personal. De altfel, în show-ul I am Cait, aceasta a mărturisit că fashion icon-ul ei este chiar actriţa de 40 de ani: „Îmi place foarte mult look-ul ei casual, elegant şi foarte şic”. Ei bine, se spune că imitaţia este cel mai sincer mod de a flata. Iată şi dovada...

Smart casual

Cait a purtat, la majo­ratul fiicei ei, Kylie, o combinaţie black chic, cu o geacă de piele foarte la modă. Angie a fost surprinsă cu ace­laşi styling în 2010, în turneul de promovare al filmului ei, Salt.

Office chick

Pentru evenimentul Film Critics Awards din 2012, fusta creion din piele, „vedeta“ anului trecut, a fost combinată de Angelina cu o bluză extrem de elegantă din mătase. Aşadar, nu ne miră apariţia în acelaşi registru a lui Caitlyn, pe străzile din Beverly Hills, pe 27 iulie.

 Gata de red carpet

Angelina a întors multe capete în creaţia Atelier Versace, pe care a purtat-o în 2010, la premiera filmului The Tourist. Cu ocazia primei sale apariţii publice, pe 15 iulie, când a primit premiul ESPYs, fostul domn Jenner a abordat o ţinută aproape identică.

foto: GULIVER/getty images/splash news/rex features

Mai multe