Ce sexy a fost Lora la un eveniment din Capitală! A purtat o salopetă mulată

16 mai 2018   Fashion

A fost o noapte de pomină în Capitală! Toate vedetele din showbizul românesc au luat parte la evenimentul aniversar al brandului Sungate, care a avut loc la restaurantul Aqua, din Herăstrău. Astfel, Cătălin Botezatu, Andreea Marin, Adelina Pestriţu, Lora, Raluca Bădulescu, Sonia Argint Ionescu, Adina Buzatu, Andreea Perju, Oana Roman sau Diana Bart s-au numărat printre vedetele prezente la acest eveniment.

Lora, ”glitter diva”, la Sungate

Şi cum dress-code-ul a fost ”Glitter Cocktail”, invitaţii au încercat să respect pe cât posibil cerinţa fashion. Lora, de exemplu, a fost una dintre cele mai apreciate apariţii ale serii, alegând să poarte o salopetă stylish, strălucitoare, care se mula perfect pe silueta ei fără cusur. Şi-a completat ţinuta cu un clutch auriu şi o curea asortată, care a marcat talia subţire.

Andreea Marin

La fel de şic au fost şi celelalte invitate ale serii. Andreea Marin, de exemplu, a optat pentru o rochie neagră, cu franjuri, în stilul flapper al anilor 20, accesorizată cu cercei tip şirag aurii. Vedeta şi-a schimbat cu această ocazie şi lookul, optand pentru extensii puse în salonul Sungate, extensii care au ajutat-o să aibă un păr lung, strălucitor, prins în coadă.

Raluca Bădulescu

Raluca Bădulescu, clientă fidelă a brandului Sungate, a îmbrăcat o ţinută see-through, neagră, care i-a lăsat la vedere silueta sculptată. Însă şi bărbaţii au respectat dress-code-ul, Cătălin Botezatu, de exemplu, a purtat un outfit trendy, compus dintr-un sacou cu dungi, cămaşă albă, vestă neagră şi pantaloni blue navy.

Raluca Bădulescu şi Cătălin Botezatu

Raluka

O altă apariţie sexy a serii a fost cântăreaţa Raluka, care a ales să poarte, cu această ocazie, o salopetă albă. Cu un decolteu abisal, artista a atras toate privirile, aseară, la aniversarea Sungate. Haideţi să vedem ce ţinute au ales să poarte şi celelalte vedete prezente la acest eveniment!

Mai multe