Ce sexy e Beyonce! Artista, într-o rochie mulată şi scurtă pe scena unui eveniment recent

6 decembrie 2017   Fashion

Marţi seară, Beyonce a urcat pe scenă pentru a-i acorda un premiu special jucătorului de fotbal american Colin Kaepernick. Artista s-a arătat „mândră” de oportunitate şi i-a mulţumit acestuia pentru sacrificiile personale: ”Îţi mulţumesc pentru inima ta curată şi pentru convingerile tale. Colin a acţionat fără frică de consecinţe sau repercursiuni, doar cu speranţa că lumea se va schimba în bine”.

Beyonce i-a lăsat pe cei trei copii în grija soţului ei şi s-a prezentat, marţi seară, la un eveniment din Los Angeles. Artista de 36 de ani a îmbrăcat, cu această ocazie, o rochie scurtă şi mulată, care i-a pus în evidenţă formele voluptuoase şi silueta recâştigată după naşterea gemenilor Sir şi Rumi Carter.

Şi trebuie să recunoaştem că artista e mai sexy ca oricând, bucurându-se de un posterior bombat şi de un abdomen ferm, bine lucrat în sala de forţă. Be şi-a completat look-ul cu o pereche de sandale înalte, argintii, asortate dungilor argintii de pe rochie. Make-up-ul şi coafura au fost în ton cu outfitul, dar şi cu evenimentul la care s-a prezentat artista.

foto: Getty Images

Mai multe