Ce siluetă perfectă are Thalia (46)! Iat-o alături de soţ la un eveniment recent!

31 ianuarie 2018   Fashion

Cum recent a avut loc un eveniment muzical la New York, Thalia a fost printre artistele internaţionale care s-au prezentat. Şi n-a mers singură! Artista a păşit pe covorul roşu la braţul soţului ei, impresarul muzical Tommy Mottola.

Un chip lipsit de riduri, ca la 20 de ani.

Are 46 de ani, o carieră artistică impresionantă în spate, o alta pe platourile de filmare, însă pare neobosită! La cel mai recent eveniment public la care s-a prezentat, Thalia a părut la fel de tânără precum o ştiam de pe micile ecrane, când debuta în ”Marimar” ori ”Sărmana Maria”.

Celebra actriţă şi cântăreaţă a fost prezentă, zilele trecute, alături de soţul său, Tommy Mottola, la o petrecere de dinaintea premiilor Grammy. Acolo, aceasta s-a prezentat purtând o salopetă din catifea albastră, care îi urmărea fidel linia corpului. Şi trebuie să recunoaştem că Thalia arată spectaculos la cei 46 de ani, bucurându-se încă de o siluetă perfectă.

Artista şi-a accesorizat ţinuta cu un clutch încrustat cu numele ei, o pereche de sandale decupate în faţă, care prezentau un imprimeu colorat, şi bijuterii strălucitoare, argintii. Voi ce spuneţi? Arată Thalia ca-n tinereţe?

Sunt căsătoriţi de 18 ani

foto: SplashNews / Getty Images

Mai multe