Ce spune Maye Musk despre relația cu fiul său, miliardarul Elon

15 septembrie 2022   Fashion

La fel de celebra mamă a lui Elon Musk a fost luată la întrebări de reporterii E! News, în timp ce s-a aflat la cea de-a noua ediție a ”Daily’s Fashion Media Awards”.

Evenimentul cu ștaif s-a ținut la Rainbow Room din New York City și multe vedete au fost văzute la show-ul ce a avut loc weekend-ul trecut.

Nu putea lipsi Maye Musk, celebrul model de vârsta a treia, dar și iubită autoare și dieteticiană. Diva a mărturisit că-i lipsește celebrul fiu, despre care spune că se afla în Maroc, acesta fiind motivul pentru care nu a însoțit-o. Cel mai bogat om al planetei se pare că are o relație extraordinară cu mama sa, de care este foarte legat. ”Elon este adorabil, drăguț, amabil, atent”, nu contenește mama sa să-l laude.

Pentru femeia în vârstă de 74 de ani a fost un weekend important, căci a fost premiată cu ”Modelul de Succes” pentru cariera sa de model și dietetician.

Mama lui Elon Musk s-a declarat onorată de premiu și de faptul că poate ajuta persoane să mănânce mai bine, mai corect și să fie, implicit, mai sănătoase.

Maye a dezvăluit și motto-ul vieții sale: ”Asigură-te că îți place ceea ce faci”. ”Dacă nu-ți place, schimbă. Da, schimbarea poate fi înfricoșătoare, însă nu poți trăi nefericit toată viața”, a clarificat modelul care a apărut anul acesta inclusiv în celebra revistă Sports Illustrated, ediția 2022 a costumelor de baie.

În mai, ea a fost partenera lui Elon Musk la Met Gala.

Foto: Profimedia

Mai multe