Charlize Theron, cu un decolteu incredibil la un eveniment în Hong Kong

27 martie 2017   Fashion

Ca şi frumoasa modelină Naomi Campbell, şi actriţa Charlize Theron a fost prezentă la cea de-a treia gală anuală de caritate amfAR, sâmbătă seara în Hong Kong. Pentru un eveniment de o asemenea anvergură, la care au participat o mulţime de celebrităţi, Charlize a făcut seara tururor mai frumoasă, apărând în bliţurile fotografilor într-o rochie neagră strălucitoare, cu paiete, un outfit Yves Saint Laurent care i s-a potrivit de minune.

Când vine vorba de apariţii pe covorul rosu, paietele sunt întotdeauna o alegere sigură pentru a te face observat şi pe asta probabil a mizat şi actriţa. Ţinuta a fost cu atât mai impresionantă cu cât i-a scos formele în evidenţă, blonda afişând un bust ademenitor în rochia cu decolteu adânc, dar şi pielea tonifiată, creaţia lăsând la vedere şi picioarele frumoase ale starului. Coafura a fost una lejeră, foarte chic, cu părul pieptănat într-o parte, perfect pentru actriţa de 41 de ani care emană senzualitatea şi farmecul Hollywood-ului de altădată. Câştigătoarea premiului Oscar în 2004, Theron a ales un outfit all black, asta incluzând chiar şi manichiura închisă la culoare, un clutch negru şi sandale stiletto tot negre.

Charlize se află în Asia unde promovează cel de-al optulea film al seriei "Fast and Furious - The Fate Of The Furious", precum şi noul thriller de acţiune "Atomic Blonde".

Foto: Getty Images

Mai multe