Cine este românca pe care Roberto Cavalli o tratează ca pe Sharon Stone

31 martie 2016   Fashion

Recent, Giorgio Armani a realizat un clip de prezentare al colecţie sale având-o protagonistă pe Janina, o româncă ambiţioasă, posesoarea unui blog de fashion.Tot Janina este cea cu care lucrează Dolce&Gabbana, pentru a promova rujul semnat de Sophia Loren.

Roberto Cavalli si Janina Nectara

Însă colaborarea cu marii creatori de modă nu a fost lipsită de peripeţii. Este de notorietate faptul că designerii îmbracă actori sau cântăreţi pentru marile evenimentele televizate. De curând şi bloggerii au intrat pe lista scurtă a celebrităţilor.

Deseori Roberto Cavalli a ales-o pe Janina Nectara să-i poarte creaţiile la Săptămâna Modei de la Milano, însă prima dată când a invitat-o în atelierul de creaţie, s-a întâmplat neprevăzutul. Designerul i-a spus că îşi poate alege orice rochie doreşte, iar Janina l-a ascultat. Numai că rochia aleasă de ea, era, de fapt, destinată unei actriţe de Hollywood, frumoasei Sharone Stone. Fără să îşi dea seama, Janina s-a îndreptat către zona în care se pregăteau rochiile pentru Oscaruri. Nu, nu vă închipuiţi că celebra actriţă a rămas dezbracată ca în Basic Instinct. Janina şi-a ales o altă ţinută la fel de spectaculoasă, pentru care a fost lăudată de Vogue Franţa şi Vogue Mexic.

Janina Nectara este prima româncă non-model care a apărut în publicaţii de profil, precum Vogue, L'officiel sau Vanity Fair.

New York Magazine a inclus-o în topul celor mai bine imbracate personalităţi de la Paris Fashion Week alături de actriţa Olivia Palermo şi supermodelul Victoria's Secret, Karolina Kurkova, iar Vogue America a realizat un articol despre trendurile momentului, în care Janina Nectara apare împreună cu Rihanna şi Dree Hemingway (stră-stranepoata celebrului scriitor Ernest Hemingway).

Janina Nectara are un succes fenomenal pe plan internaţional. Blogul său de modă, FashionAvecPassion.com a fost declarat blogul Harrods de celebrul department-store din Londra. Marile case de moda, precum Armani, Gucci, Burberry, John Richmond sau Roberto Cavalli, au ales Fashion Avec Passion pentru a-şi transmite live, în exclusivitate în România, show-urile de modă.

Într-un final, de la a apărea în Vogue, Janina a devenit primul jurnalist român care scrie pentru Vogue, aceasta începând anul trecut o colaborare cu ediţia din Turcia a celebrei reviste, supranumita şi biblia modei.

Mai multe