Cum a evoluat stilul actriţei Sienna Miller pe covorul roşu

12 mai 2015   Fashion

Număr de număr, facem retrospectiva vestimentară a unei vedete pe covorul roşu, sub lupa unui invitat special din domeniul modei. În numărul trecut al revistei OK!, designer guest Maria Marinescu a taxat greşelile vestimentare şi a apreciat apariţiile inspirate

Număr de număr, facem retrospectiva vestimentară a unei vedete pe covorul roşu, sub lupa unui invitat special din domeniul modei. În numărul trecut al revistei OK!, designer guest Maria Marinescu a taxat greşelile vestimentare şi a apreciat apariţiile inspirate ale actriţei Sienna Miller, de-a lungul timpului.

FEBRUARIE 2004

Sienna a avut întotdeauna un stil aparte, nonconformist, dar rochia aceasta n-a fost o alegere prea fericita. Are o nuanţă cheap şi este total nepotrivită pentru covorul roşu. Îmi place, însă, foarte mult geanta Chloe pe care a ales-o.

Click pe următoarea!

MAI 2006 Ţinuta seamănă cu un glob de Crăciun, mai ales cu acea fundiţă neagră sub sâni. Nu-mi plac nici gentuţa sugrumată sub braţ, nici ciorapii opaci negri, o opţiune proastă pentru covorul roşu. Cu toate acestea, în mare, Sienna tot arată bine pentru anul 2006.

Click pe următoarea!

IUNIE 2008 Un outfit destul de ciudat pentru covorul roşu. S-ar fi potrivit mai curând unei cântareţe rock decât unei actriţe, dar combinaţia este interesantă, are personalitate. Îmi place că a ales s-o accesorizeze cu pălărie, dar nu pentru această ocazie.

IANUARIE 2013 De data aceasta, a ales o ţinuta Erdem, perfecta pentru Globurile de Aur! Coafura este foarte cuminte, iar creaţia este simplă, dar materialul şi textura lui au dat tot farmecul acestei apariţii. E limpede că stilul Siennei devenea din ce în ce mai rafinat.

Click pe următoarea!

IANUARIE 2015 Rochia Miu Miu a reprezentat o opţiune nonconformistă pentru Oscar, dar mi-a plăcut curajul ei. Creaţia este superbă, iar Sienna îşi permite alegerea, pentru că atitudinea şi felul cum îşi poartă ţinuta au facut-o să nu dea greş.

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES/REX FEATURES

Mai multe