Dana Rogoz îţi arată cum să faci dintr-o eşarfă... o rochie FOTO/VIDEO

23 iunie 2016   Fashion

Nonconformistă în ceea ce priveşte ţinutele vestimentare, vedeta a mai descoperit un mod original de a-şi personaliza outfiturile, folosind o eşarfă.

De la o vreme, internetul este luat cu asalt de tot felul de tutoriale de machiaj şi coafuri şi chiar cu multiple variante de a-ţi aranja eşarfa. Pornind de la această idee, Dana Rogoz aducă încă o inovaţie: eşarfa purtată... drept rochie. Totul a pornit de la o frumoasă eşarfă din mătase, primită în dar.

"Am primit această eşarfă superbă acum câteva zile de la prietenii mei de la Parfois, direct din Portugalia. Fiind prea cald să o port la baza gâtului, în varianta clasică, am ales să o port aşa, ca pe o rochie de inspiraţie romană. Sigur că pentru acest look ai nevoie şi de o rochie sau furou că bază, dar cred că oricine are deja ceva asemănător în garderobă", explică Dana Rogoz pe blogul personal.

"Eşarfa e vedeta în această ţinută, eşarfa este cea care o scoate din anonimat. Am dreptate? Fiind vorba de o eşarfă brodată, cu aplicaţii, am putut să port ţinuta aceasta şi la un eveniment de seară, care s-a desfăşurat într-o grădina. Aşa că nu ignoraţi eşarfele, va pot salva chiar şi în cazul unui dress code de tip cocktail", a mai spus Dana, făcând referire la invitaţia pe care a primit-o la evenimentul Bal Rouge Flower by Kenzo de la Paris.

"Dacă nu v-aţi lămurit din fotografii cum obţineţi acest look, trebuie neapărat să vedeţi video-ul de mai jos cu “ţinuta în mişcare” şi explicaţiile mele:

Mai multe