Demi Moore, lebăda neagră de pe covorul roșu. Diva a arătat absolut senzațional la premiera ”Feud”

24 ianuarie 2024   Fashion

Într-o spectaculoasă rochie Balmain, actrița din ”Fantoma mea iubită” a furat toate privirile marți seară, la New York.

A luat ad-litteram semnificația titlului filmului în care joacă: ”Feud: Capote vs. The Swans”.

Pe covorul roșu, părea că nu mai există nimeni, după ce a pășit diva în vârstă de 61 de ani. Silueta perfectă a lui Demi Moore a fost valorizată de această rochie de lux, cu paiete negre și albe. Lungă, cambrată pe corp și cu umerii la vedere, actrița a purtat cu mândrie acest model de lebădă. Look-ul a fost finisat de sandale negre cu toc, cercei, brățări și inele din aur alb, de la Cartier.

Așa cum ne-a obișnuit deja de câțiva ani, Demi Moore își poartă părul lung, negru și drept, iar această coafură îi vine de minune.

Pe covorul roșu, i s-au alăturat lui Demi Moore colegele din film, Calista Flockhart, 59 de ani, și Molly Ringwald, 55 de ani.

Nota cromatică a fost clară: alb și negru.

Demi Moore și-a etalat cu mândrie bustul impresionant, care i se ghicea într-un mod senzual din această rochie inedită. Vedeta și-a îndeplinit visul, acela de a arăta fantastica ca sexagenară. Se bucură din plin de statutul de bunică, căci una dintre fiicele sale a făcut-o bunică de anul trecut.

Diva a postat un video adorabil pe contul său de socializare, înainte de a pleca de acasă. Nu a uitat să se pozeze cu Pilaf, cățelul său nelipsit, pe care însă nu l-a adus la avanpremiera newyorkeză.

Producția ”Feud: Capote vs. The Swans” va fi disponibilă marelui public începând cu 31 ianuarie.

”Feud: Capote vs. The Swans” îl are în rolul principal pe Tom Hollander, în rolul autorului Truman Capote, și povestea sa încâlcită cu o parte din newyorkezi pe care îi numea ”lebedele sale”.

Din distribuție mai fac parte Diane Lane, 59 de ani, și Naomi Watts.

Însă Demi Moore a fost... senzație!

Foto: Getty Images

Mai multe