Două frumuseţi române pe covorul roşu, la Festivalul de Film de la Roma!

20 octombrie 2015   Fashion

La ediţia a zecea a festivalului italian de film, care se desfăşoară până pe 24 octombrie, am avut plăcerea de-a admira două românce vestite internaţional, care şi-au început cariera în film şi le-a şi reuşit! Vorbim despre Alexandra Dinu şi Catrinel Marlon (sau mai des întâlnită la noi sub numele de Catrinel Menghia), care s-au prezentat pe covorul roşu, zilele acestea.

Alexandra Dinu este o prezenţă cunoscută la festivalurile de film italieneşti, graţie filmelor selectate pentru competiţiile respective. Anul trecut, a apărut la un vernisaj de fotografie în cadrul Hotelului Boscolo Exedra din Roma, acelaşi la care are loc Festivalul de Film de la Roma. Aşa cum ne-a obişnuit, frumoasa actriţă română a preferat o ţinută neagră simplă, de data aceasta cu inserţii de alb la baza gâtului.

Salopeta-coloană a fost lipsită de detalii preţioase, Alexandra (34) mizând pe eleganţă clasică. La fel, machiajul smokey s-a potrivit cu imaginea mai sobră, iar părul a fost lăsat liber pe spate, pentru un plus de lejeritate. Faţă de anul trecut, fosta soţie a lui Adrian Mutu nu a apărut alături de iubitul ei italian, Luca Bastianello.

În schimb, ne aşteptam ca focoasa Catrinel Menghia sau Marlon, cum îi place să i se spună peste hotare, a apărut la acelaşi eveniment ceva mai sexy decât compatrioata sa. Asta şi pentru că bruneta de30 de ani, originară din Iaşi, şi-a început cariera în modelling, trecând la film ceva mai recent, culminând cu un rol în filmul italian “Loro Chi?”. Catrinel locuieşte în New York ca model şi actriţă, dar circulă în întreaga lume pentru evenimentele mondene. De fapt, zilele acesta s-a plimbat din România, la lansarea noului număr al revistei Cockaigne, pentru care a organizat un pictorial, la Roma, pentru festival. Rochia sa verde smarald, midi, cât şi tunsoarea modernă, cu părul dat pe spate, a conferit o imagine futuristă şi foarte atractivă. Doar botinele negre par din alt registru stilistic…

FOTO Hepta

Mai multe