Eleganţă la dublu! Staruri care au venit acompaniate de partenerii lor la Premiile Emmy

18 septembrie 2018   Fashion

Sunt staruri care se feresc să-şi etaleze viaţa personală pe covorul roşu, şi sunt alte staruri care vor să demonstreze că iubirea poate şi merită a fi trăită în văzul lumii. Ei bine, aceste vedete şi-au luat partenerii de viaţă de mână şi-au cucerit împreună covorul roşu. Ce cuplu a fost mai stilat?

foto: Hepta

Scarlett Johansson şi Colin Jost

Starul din ”Avengers” a venit să-şi susţină iubitul la evenimentul pe care l-a găzduit. Nu e prima lor apariţie pe covorul roşu, la un eveniment oficial, însă nu sunt nici o prezenţă obişnuită. Pur şi simplu, ne-au încântat cu apariţia lor!

Heidi Klum şi Tom Kaulitz

Iubirea lor are încă iz de vară, căci sunt împreună de scurt timp. Totuşi, faptul că-i vedem de mână, pe covorul roşu, ne transmite multe semnale. Ne-am bucura să-i ţină!

Kirsten Dunst şi Jesse Plemons

S-au căsătorit în secret, au făcut un copil pe acelaşi principiu şi sunt chiar fericiţi. Ne-am convins de asta văzându-i pe Premiile Emmy, împreună, pe covorul roşu. Acesta a fost primul eveniment oficial pentru Kirsten Dunst de când a devenit mămică şi ne bucurăm că l-a avut pe Jesse alături de ea!

Jessica Biel şi Justin Timberlake

Sunt veterani şi-n ale iubirii, şi-n ale defilatului pe covorul roşu împreună. Se vede, nu? Eleganţi, seducători şi... perfecţi!

Sterling K. Brown şi Ryan Michelle Bathe

I-a aranjat trena, a sorbit-o din priviri şi a lăsat-o să fie în centrul atenţiei, deşi ştim cu toţii cine e starul din casa lor. Jos pălăria, Sterling K. Brown!

Mai multe