Eva Longoria, regina de la Cannes! Actrița de 47 de ani a făcut spectacol cu ținutele sale

30 mai 2022   Fashion

Eva Longoria a fost o prezență constantă pe tot parcursul Festivalului de la Cannes. Parcă mai frumoasă și mai fresh ca niciodată, actrița de 47 de ani din Texas a uimit cu alegerile sale vestimentare, care de care mai senzuale.

Este adevărat, fosta ”Nevastă disperată” arată fabulos, grație stilului de viață super sănătos pe care l-a îmbrățișat.

Așadar, bruneta minionă a știut foarte bine să se pună în valoare la această ediție a Festivalului de la Cannes, iar despre ținutele sale de lux se va vorbi încă multă vreme.

Printre cele mai remarcate rochii au fost cele în care s-a îmbrăcat în prima seară și în ultima. Atât pentru începutul festivalului, cât și pentru finalul său, Eva a ales sexy și negru.

Rochia de final, semnată Monot, a mai lăsat foarte puțin imaginației. Însă numai o femeie cu o asemenea atitudine o poate purta fără să pară vulgară. Actrița și-a dezvelit integral piciorul stâng, cu o despicătură amețitoare. Picioarele intens lucrate la sală au fost un adevărat spectacol pentru privitorii ultimei seri a festivalului.

În alte zile, a apărut și cu ținute colorate, însă anul acesta este clar că a mizat pe negru. O altă rochie impresionantă a fost cea semnată Roberto Cavalli, tot despicată, dar în partea superioară a corpului și cu detalii aurii, care se completează foarte bine cu tenul său măsliniu.

Longoria a făcut senzație în costumul portocaliu Giuseppe di Morabito și spectaculoasa bustieră argintie Cristina Ottaviano.

Eva s-a afișat la brațul soțului său, Jose Baston, într-o rochie verde estivală, Stella McCartney. De asemenea, actrița a fost un spectacol la cina din 25 mai, când a apărut ca ruptă dintr-un pictorial de modă, într-o senzațională rochie neagră Charlene Roxborough Konsker, de inspirație gotică.

O altă rochie superbă a fost cea semnată Antonio Grimaldi.

Rochia argintie de la premiera Top Gun a mai luminat puțin seria ținutelor negre alese de Eva.

Foto: Profimedia

Mai multe