Eva Longoria, "Scufiţa Roşie" la un eveniment în Los Angeles

10 mai 2017   Fashion

Eva Longoria ştie întotdeauna cum să facă o impresie bună pe covorul roşu, aşa că marţi, nu a întâmpinat nicio dificultate în a-şi etala din nou stilul revoluţionar, pe covorul roşu de la ecranizarea filmului "Low riders" din Los Angeles.  Frumoasa cu origini latino a fost extrem de elegantă, o "Scufiţă Roşie" veritabilă, într-un costum foarte feminin, cu un decolteu adânc, creat chiar de un brand românesc, Styland.

A purtat o ţinută all red pentru care primeşte nota 10.

Pantalonii şi sacoul dintr-un material fin şi bluza din mătase au arătat uimitor pe actriţă, mai ales că a atras atenţia asupra bustului, nu numai prin decolteul adânc, ci şi prin faptul că a purtat un superb colier cu diamante. La o ţinută all red, pantofii cu toc trebuiau să fie într-o nuanţă mai cuminte, aşa că a optat pentru o pereche de stiletto nude.

Eva a avut un look clasic, natural, dar de efect şi a îmbrăcat o creaţie vestimentară a unui brand românesc.

Cât despre machiaj şi coafură, a optat pentru un make-up clasic în nuanţe pământii, cu gene lungi şi un ruj nude care a completat aspectul glamour. Părul l-a prins la spate, într-un coc lejer, lăsând la vedere cerceii micuţi bătuţi cu diamante. Doar ceasul cu brăţară albă parcă era rupt dintr-un alt scenariu. În ansamblu, a fost fermecătoare pe covorul roşu şi a avut zâmbetul la purtător în toate fotografiile de la eveniment.

Foto: Hepta

Mai multe