Fiica lui Kate Moss şi-a făcut debutul pe podium la Săptămâna Modei de la Paris

8 octombrie 2020   Fashion

Săptămâna Modei de la Paris, deşi ţinută în pandemie, are câteva noutăţi interesante. Iar printre ele, se numără Lila Moss

Tânăra şi-a făcut debutul în prezentarea de modă a colecţiei de primăvară 2021 semnată Miu Miu, defilând în trei ţinute. Chiar ea a fost cea care a deschis show-ul. "Mulţumesc că mi-aţi permis să debutez la cel mai de vis show", a scris Lila pe Instagram, mulţumind casei de modă Miu Miu pentru prima ei prezentare de modă la 18 ani (foto jos). Celebra ei mamă, Kate Moss, a păşit prima oară pe catwalk tot la 18 ani şi tot la Săptămâna Modei de la Paris - dar pentru brandul Dolce & Gabbana, în anul 1992.

Desigur, întrebarea rămâne: unde a fost Kate când Lila a defilat? Pentru că fostul supermodel nu a fost de zărit în primul rând la evenimentul Miu Miu. Unii au comentat că Lila avea prea mari emoţii şi i-a cerut mamei să nu stea în primul rând. Alţii au spus că Moss şi-a susţinut fiica din culise. Cert este că aceasta şi-a declarat oricum oficial susţinerea pentru fiica sa. "Depinde dor de ea dacă vrea să facă asta. O las pe ea să decidă. Dar eu o voi susţine, fireşte, voi fi ca o momager pentru ea. Poate să reuşească în acest domeniu, dacă vrea. Eu o voi sprijini indiferent de ceea ce alege să facă în viaţă", a spus Kate (46) despre fiica sa din relaţia cu Jefferson Hack. 

Foto: Getty Images, Instagram

Mai multe