Fosta soţie a lui Tom Cruise, apariţie á la Old Hollywood! Toţi au întors capul după ea!

21 septembrie 2018   Fashion

De când a divorţat de Tom Cruise, Katie Holmes a dus o viaţă discretă. Şi-a crescut fetiţa departe de lumina reflectoarelor, iar despre viaţa amoroasă, alături de actorul Jamie Foxx, n-a vorbit nicicând. Totuşi, în ultima vreme, Katie dă semne că vrea să se întoarcă în atenţia tuturor.

foto: Hepta

Katie, la un eveniment recent din New York

Joi, Katie Holmes s-a prezentat la un eveniment monden din New York. În vârstă de 39 de ani, celebra actriţă a avut o apariţie care amintea de starurile de altădată de la Hollywood. Cu bucle voluminoase şi o rochie spectaculoasă, Katie a acaparat privirile tuturor.

Inspirată din anii 50, rochia roşie, cu umerii căzuţi, i-a oferit lui Katie o apariţie demnă de o divă. Iar accesorizarea a fost şi ea impecabilă, actriţa optând pentru bijuterii glamour, preţioase. Cât despre make-up şi hairstyle, totul a fost fără cusur!

Amintim că actriţa are o relaţie de cinci ani cu Jamie Foxx, deşi a confirmat-o de-abia anul acesta. Katie este mama unei fetiţe, pe nume Suri, provenită din mariajul cu starul hollywoodian Tom Cruise.

Mai multe