FOTO Adina Halas a intrat şi ea în competiţia decolteurilor de la "Bravo, ai stil! Celebrities"

6 noiembrie 2021   Fashion

Abia ce s-a acomodat cu ritmul filmărilor de la KanalD, că deja a pus în practică una dintre formulele câştigătoare.

Adina Halas (41) e noua concurentă intrată în competiţia fashion "Bravo, ai stil! Celebrities". Şi, deşi a avut doar trei apariţii până acum, ea încheie prima săptămână de filmări "de grande", alegând o ţinută super sexy.

Sursa de inspiraţie este romantismul italian, reprezentat de Monica Bellucci în celebrul film "Malena", al cărei stil Adina a vrut să şi-l însuşească pentru gala Iconic. 

Din păcate, rochia neagră lungă petrecută, cu decolteu abisal şi şliţ adânc pe picior, purtată cu sandale negre, a reuşit să transpună 1 la 1 acel personaj, laolaltă cu dansul prezentat şi peruca folosită, mult prea mult chiar, în detrimentul stylingului personal. Juraţii Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu şi Tiberiu Clenci i-au acordat calificative modeste (2 din 5, fiecare), dar ea e protejată de regulament de o eventuală eliminare, fiind prima ei participare la o gală.

Citeşte şi:

FOTO Competiţia decolteurilor la "Bravo, ai stil! Celebrities". Cine se pune cel mai mult în valoare?

Cu toate acestea, ţinuta o introduce în clubul concurentelor care mizează pe senzualitate şi care nu se feresc să-şi arate cele mai sexy părţi ale corpului.

FOTO: Facebook

Mai multe